Haris Berković, pobednik devete sezone emisije “Zvezde Granda”, preuzeo je ključeve od stana, koji je osvojio nakon trijumfa u ovom muzičkom takmičenju.
Ispred Grand produkcije ključeve stana pobedniku su uručili PR menadžer i voditelj Vesna Milanović i zamenik direktora Grand televizije i voditelj Goran Petrović.
haris1
Mladi pevač bio je presrećan prilikom ulaska u svoj prvi stan, cak je i zamislio želju pre nego je zakoračio u svoj novi životni prostor. Emocije nije ni pokusavao da sakrije, a podršku mu je, kao i uvek do sada davao otac Mirsad, koji takođe nije krio oduševljenje nagradom, koju je njegov mezimac dobio.
haris3
Osim stana u kome već od danas pobednik popularnog takmicenja moze da živi, Grand produkcije će u septembru, tačnije u novoj televizijskoj sezoni, zajednpo sa Harisom i ostalim finalistima publici predstaviti i pesme, koje će mladi pevači snimiti. Pobedniku naravno sleduje i kompletan album, što predstavlja drugi deo nagrade za prvo mesto.
Još uvek nisam svestan svega sto mi se dešava. Presrećan sam, veoma uzbuđen i oduševljen stanom. Dobiti stan u Beogradu je više od nagrade, biti deo Grand produkcije je više od ispunjenja sna. Zaista ću se truditi da opravdam poverenje, koje su mi ukazali ljudi koji su glasali za mene. Jos jednom, hvala za sve”, rekao je Haris Berković.
haris4
 
Top