0



Na izvesnim fotografijama iz filma za odrasle u amaterskoj režiji je učesnica Farme 5, Jelena Jovanović.

Naime u tekstu koji je objavio letos bosanski list "bum" a preneli digitalni mediji, medju kojima je i slovenački blog "turbofolk" kao i većina bosanski sajtova, objavili su kako je sadašnja učesnica realitija "Farma 5" oralno zadovoljavala muzičkog producenta Gaju.

Inače Jelena Jovanović je izjavila da voli starije muškarce, samim tim većina njih je oženjena ili razvedena. To dokazuje i njena sadašnja veza na imanju u Lisoviću sa Edinom Škorićem, sa kim se ljubila iza wc, i imala "zanimljiv razgovor" iza sena bez bubica i bez prisustva kamere. Ove nedelje je na imanje ušao i njen već sada bivši dečko Aleksandar Marinković Japa, koje takodje stariji.

Mi vam prenosimo verziju sa slovenačkog bloga.
Samim učešćem ove pevačice na "Farmi", na brojnim forumima je ponovo pokrenuta ova tema, a slike ovog dogadjaja se šeruju po raznim blogovima i forumima.

Prenosimo neke od komentara članova foruma u vezi ovog slučaja:

"missim da nije to ona, video bi se onaj mladez na levoj strani lica... ona na slici ima mladez na levoj ruci a kod jovanovicke se ne moze naci slika koja bi potvrdila taj match up... a i po usima bi rekao da nije ona, mada je to taj size..
jako velika slicnost, al missim da nije.."

"jel imamo usi sa desnog profila jelene, to bi resilo misteriju?"

"a mozda je imala puder ? "


Jelena Jovanović je odmah posle ovog slučaja ponovo bila u žiži interesovanja medija, kada je rekla da su joj nudili ulogu u turskoj seriji ali bi tu ulogu dobila samo preko kreveta, što je ona odbila.

Mi, ne možemo da tvrdimo da se radi o Jeleni Jovanović, ali možemo da tvrdimo da pevačica voli da se slika gola, što je i učinila za srpsko izdanje "playboya".

izvor: http://turbofolk.blog.siol.net/2013/06/06/zadovoljevala-je-lastnika-glasbene-hise-music-star-production-zvezdo-granda-ujeli-med-faanjem/

Objavi komentar Blogger

 
Top