0

Jelena Golubović, koja je iz rijalitija Farma izašla kao pobednica, ali i kao verenica Čupe Kalača koji ju je zaprosio odmah po izlasku sa imanja, kaže da njena porodica ne podržava taj brak.

Pobednica pete sezone Farme, Jelena Golubović, odmah po završetku rijalitija dobila je verenički prsten i bračnu ponudu od Čupe Kalača, koju je ona i prihvatila.
Ipak, da nije sve tako sjajno, potvrdila je i ona, gostujući sa ostalim superfinalisktima kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".
"Mama i baka su skeptične po pitanju odnosa mene i Čupe, jer smatraju da se sve isuviše brzo odigralo. One misle da to treba da ide polako, a ne na brzinu, pa posle razvod i da dete sama odgajam", rekla je Jelena Golubović, i naglaslila da je njoj jako stalo do maminog i bakinog mišljenja.
"Videćemo još kada ćemo se venčati. U svakom slučaju, planiramo da najpre živimo zajedno", otkrila je rediteljka.
Podsetimo, Čupo Kalač kleknuo je na kolena i zaprosio Golubovićevu odmah po njenom dolasku u studio, a pre proglašenja pobednika. Već se tada moglo videti da Jelenina majka i nije oduševljena zbog tog čina. Iako je zvanično rekla da je to Jelenina stvar u koju se ona neće mešati, njen izraz lica koji je kamera u nekoliko navrata uhvatila, govorio je više od toga, a gospođa Golubović nije ni prišla da čestita verenicima, kada je Jelena Čupi rekla "Da".

Objavi komentar Blogger

 
Top