0

Ivan Marinković, finalista rijalitija Farma, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, te kazao da je ponosan na svoje učešće u rijalitiju, i na to što je, na žalost mnogih, ostao do samog kraja.

Ivan Marinković, jedini učesnik Farme 5 koji na imanje u Lisoviću nije pristigao sa VIP zanimanjem, već kao bivši muž Goce Tržan, oglasio se na društvenim mrežama, te još jednom potvrdio da je ponosan na svoje učešće, ali i dostignuće u rijalitiju.

Marinković je kazao da je pregledao dosta toga što se od video sadržaja moglo naći na internetu, te da je nakon toga još "sigurniji u mnoge stvari, ali i pononsiji na sve". Takođe, dodao je da je srećan što je ostao do samog kraja, verovatno na žalost mnogih.

"Dragi prijatelji, a i neprijatelji, ako vas ima... Polako se vraćam u normalu i svakodnevnu realnost. Ponosan na sve komentare koje čitam i susrete sa ljudima na ulici i na javnim mestima, jer su više nego prijatni... Hvala svima na podršci tokom četiri meseca... Znam da sam uspešno završio ovu misiju i ostao do samog kraja, na žalost mnogih!!! Od sada sam tu kao i pre ista četiri meseca", napisao je Ivan Marinković na svom Fejsbuk profilu.

Objavi komentar Blogger

 
Top