Zaljubila se, dobila hit pesmu i uradila prvi editorijal u karijeri!

Crnokosa pevačica Andreana Čekić skrenula je veliku pažnju domaće javnosti čim se pojavila na audiciji za muzičko takmičenje "Zvezde Granda", prvenstveno zahvaljujući svom vokalu koji je tada neodoljivo podsećao na glas folk dive Svetlane Cece Ražnatović.
Kroz takmičenje i mnogo nastupa Andreana je izgradila svoj način interpretacije, a čini se da je ova godina talična za nju.
Prvo je shvatila da se između nje i njenog dugogodišnjeg prijatelja rodila ljubav, da bi zatim posle nekoliko godina čekanja dobila i veliki hit.
Naime, iako su njene pesme i do sada bile slušane, numera "Kraljica U Zlatu" je za samo dva meseca postala ultimativni hit i do sada ima oko 4 miliona pregleda na sajtu Youtube.
Nema šta, Andreana ima mnogo razloga da bude srećna, a sem dečka i velikog hita, ove godine je uradila i svoj prvi profesionalni editorijal.
Čekićeva je na jednoj lokaciji u Beogradu pozirala pred objektivom mladog fotografa Miomira Milića, čiju ideju i viziju kako bi pevačica trebalo da izgleda su ispratile elegantne i raskošne haljine Nine Rajak.
 
Top