0

Među prvima su u vilu "Vertigo"  stigli:
Mica Trofrtaljka, Anastasija Buđić, Mis Svetlana, Jelena Jovanović i Simonida Aćović
Takmičari pete sezone “Farme” tokom popodneva su počeli da dolaze u karantin u vili “Vertigo”, a izgleda da su najnestrpljiviji bili Čupo Kalač, Mica Trofrtaljka, Anastasija Buđić, Mis Svetlana i Jelena Jovanović koji su u hotel stigli prije 16 časova.

Nešto kasnije su došli i glumica i rediteljka Jelena Golubović, pjevač Dragan Krstić Crni, Zumreta Midžić, pjevačica Aleksandra Stojković Džidža, Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, Lepi Mića, Igor Starović i nekadašnji odbojkaški reprezentativac Edin Škorić.

Voditeljicu i nekadašnju učesnicu “Zvezda Granda” Jelenu Jovanović je u karantin ispratila cijela njena porodica, dok je starleta Anastasija Buđić došla sa sestrom Jelisavetom i jedva je čekala da uđe u hotel.

Među ranoraniocima je bila i nekadašnja voditeljica na televiziji “Kopernikus”,  Mis Svetlana, vlasnica internet hita “Seks mašina”.

Zatim se, u pratnji muža, poput primadone pojavila i Simonida Aćović, po zanimanju “internet senzacija”, koja je drage volje pozirala fotoreporterima. 

Edin Škorić je došao sa suprugom i djecom koja su se rasplakala dok se njihov tata pozdravljao sa njima.

Takmičari će sutra uvečer prvo skoknuti do “Pinkovog” studija u Šimanovcima, a zatim će otići u Lisović, gdje se nalazi imanje na kojem će se zadržati naredna četiri mjeseca.

Objavi komentar Blogger

 
Top