Zorica Brunclik će 29. juna proslaviti 60. rođendan, a od supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša je, kako Kurir Stars saznaje, na poklon dobila bazen i kozmetički salon u njihovoj kući u Krnjači.Virtuoz na harmonici je odlučio da svoju suprugu iznenadi za jubilej i ispuni joj davnašnju želju da ima svoj lični kutak za ulepšavanje.Kemiš je sve organizovao s decom, ali pošto se i bazen i salon nalaze u njihovom domu, pre početka radova sve je morao da otkrije Zorici.

Trenutno majstori završavaju prostoriju u kojoj će biti smešteni svi aparati za ulepšavanje, a dvorište će krasiti bazen. Inače, salon će imati deo za pedikir i manikir, depilaciju i masaže.

Prema Zoričinoj želji, dominiraće roze boja.

Ovaj mali spa-centar biće namenjen isključivo pevačici i članovima njene porodice. Kad joj budu potrebni tretmani, pozvaće kozmetičarku, ali salon neće biti namenjen za spoljni svet.

Ovakav kutak u svom domu ima i Seka Aleksić.

- Zoricu je ovaj poklon veoma obradovao. Ona će svoj rođendan obeležiti sa najmilijima, a velika fešta će izostati.

Kako bismo proverili svoju informaciju, pozvali smo Kemiša, koji je kratko poručio: - To neće biti salon za klijente, već za privatnu upotrebu i zvaće se „Pink private beauty salon“ - kaže Kemiš.




Foto: Ilustracija; Izvor: Kurir
 
Top