0

Iz uskih toaleta atraktivnih učesnica poslednje sezone „Farme“ kipile su grudi na žurki u jednom beogradskom restoranu, dok je iz haljine nestašne Katarine Grujić u jednom momentu provirila i bradavica!

Bujne grudi VIP seljanki obeležile su ovu proslavu, na kojoj su se pojavili svi osim pobednice rijalitija Jelene Golubović, koja je izostala zbog upale glasnih žica, njenog verenika Čupa Kalača, Vesne Rivas, Zorice Marković, Crnog i Andrije Akija Markovića.

Tradicionalna žurka farmera povodom završetka ovog rijalitija počela je u 22 časa u restoranu „Holivud ledine“, kada su među prvima pristigli Anastasija Buđić, Igor Starović i Slobodan Đurković sa devojkom. Osim Katarine, koja se pojavila u haljini bez bretela koja je jedva obuzdavala bujne grudi, pozamašnim poprsjem pohvalila se i Nela Bijanić.
Folkerka je bila među najveselijima, a veče je provela uglavnom u društvu Lepog Miće. Za razliku od ostalih, Jelena Jovanović nije bila raspoložena za igru uz muziku „Tropiko benda“, već je sve vreme ćaskala sa Edinom Škorićem.




- Neću da igram da ne bih pokvarila reputaciju ostalih farmera - bila je ironična ova atraktivna pevačica.



Smelim stajlingom iznenadile su i Zuzi Zu i Mis Svetlana, dok su se Marijana Leontijević, Sara Trajanović, Suzana Perović i Romana Panić odlučile za elegantne kreacije. Među najveselijima bili su i Danimir Vajs, Aleksandar Marinković Japa, Igor Starović...

Simonida Ačević, najkorpulentnija farmerka, pohvalila se da je od završetka rijalitija smršala 15 kilograma! Iako je to daleko od idealne težine, Simonida smatra da izgleda odlično, ali poručuje da neće odustati od mršavljenja jer želi da na leto liniju dovede do savršenstva.

Objavi komentar Blogger

 
Top