0

Sara Trajanović prekinula je igru "Masne fote" koju su na Farmi počeli svi učesnici ne bi li postali interesantni i otarasili se "Paklene nedelje", a onda je manenka bila napadnuta od strane Romane i Suzane.

Romana je ustala i pitala Saru: "Da li si ti krštena? I šta se sa tobom dešava danas?!", a Sara joj je kratko odgovorila sa: "Krštena sam! Ja sa tobom ne razgovaram!", njih dve su se prepucavale nekoliko minuta, da bi se onda Romaninom mišljenju da se Sara svima popela na glavu pridružila i Suzana Perović.

Prvo je Suzana pred svima napala Saru zbog konstantne histerije i nadglašavanja ostalih farmera da bi joj kasnije prišla i u sobi. Sara je ležala na krevetu, a Suzana joj je "čitala bukvicu". "Ovo nije ona Sara od pre mesec dana, ovo nisi ti. Postavi ih sve da sednu i da ti kažu svoje mišljenje i svako ko ti kaže da si dobra, Saro taj ti nije prijatelj!". Dok je Suzana pričala Sara je samo nemo gledala u nju i slušala da bi voditeljka onda dodala i to da se pre mesec dana konstantno pričalo o nekom drugom, a sada o Sari i da bi trebalo da razmisli o tome.

Objavi komentar Blogger

 
Top