1
Andrija Aki Marković ne može da preboli odnos Sare Trajanović i Ivana Marinkovića koji se razvio na Farmi 5 i pre i posle njegovog ulaska na imanje, a zatim i izbacivanja.

 Iako Sara uporno tvrdi da Aki nema devojku i da će se pomiriti, pevač sa druge strane ne pristaje na vezu sa Sarom i dodaje kako mu spekulacije i njeni pozivi dodatno komplikuju vezu koju već ima sa devojkom koju je upoznao na nastupu u Nemačkoj.


"Ne mogu da oprostim Sari odnos koji je imala sa Ivanom Marinkovićem. Previše je bila bliska sa njim i time je ubila sve što sam osećao prema njoj. Kada je izašla, pozvala me je i rekla da želi da bude sa mnom. Imam devojku i to sa Sarom mi sada pravi probleme", rekao je Aki. 

Sa druge strane, Sara otvoreno priča o tome kako je zaljubljena u Akija i kako će učiniti sve da bude sa njim, dok o Marinkoviću ima izuzetno lepo mišljenje i planira da njihov prijateljski odnos nastavi da neguje i po završetku Farme:

"On se izjasnio da je zaljubljen u mene i to mi prija, kao i svakoj ženi. U životu još nisam doživela da se neko tako bori, kao lav, od prvog do poslednjeg dana. On se borio i dugujem mu da porazgovaramo o svemu i ostanemo u fer i korektnim odnosima. Ništa više od toga neće biti između nas", rekla je iskreno Sara.

Objavi komentar Blogger

  1. Želim obavijestiti svijet o DR ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. DR ODION je koristio svoju moćnu čaroliju da mi vrati osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primam ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati do znanja o DR ODION-u, jer on je Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? vaš partner je raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? ili trebate bilo kakvu pomoć, obratite se danas DR ODION-u, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći baš kao i meni. DR ODION. Kontaktirajte ga odmah putem e-maila: (drodion60@yandex.com) ili nazovite / Whattsapp njegov broj mobitela +2349060503921 kontaktirajte ga odmah i vaši problemi će biti zauvijek riješeni. Hvala vam još jednom DR ODION na vašem izvrsnom radu.

    OdgovoriIzbriši

 
Top