0



Mića prvi dobio tajni zadatak! Ognjen Amidžić je stigao na imanje kako bi se izabrali ovonedeljni nominovani, a priliku je iskoristio i da Mići zada tajni zadatak.

Ono što Mića treba da uradi, jeste da ubedi Katarinu Grujić da svojevoljno pokloni svoj par cipela Jeleni Golubović.

Zadatak mora da ispuni do srede.

Ispao Crni!

Ovonedeljni nominovani na Farmi su Sara i Crni.

Njih dvoje su noć proveli u izolaciji i spremali su odgovore za pitanja koje će im Ognjen postaviti u kvizu znanja. Sara je bila ubedljiva, što je i logično, jer se Crni odmah izjasnio da nije učio.

Posle dupliranja njenih glasova, Ognjen je saopštio da je pobednik Sara Trajanović sa 81,88% glasova, a Crni, sa 18,12%, napušta imanje. On je izjavio da se vrlo emotivno povezao sa farmerima, ali da mu porodica mnogo nedostaje.

Zadruga se poigrala sa Vajsom!

Farmeri su sinoć oko 1 sat posle ponoći na pragu našli pismo od zadruge, kao i miksetu sa diskovima.

Vajs se često žalio na "Farmi" како je on najmanje poznati učesnik i da smatra da mnogi ne poznaju njegov rad. Želeo da iskoristi svoje učešće u rijalitiju kako bi se predstavio publici koja ga ne poznaje. Nekoliko puta se ozbiljno uvredio i bio gotovo na ivici suza kada je CD sa njegovom muzikom nestao. Na kraju, uspeo je da pronađe svoj disk i javno se izvinio svim farmerima što je u njih sumnjao, a potom je izrazio želju da uživo pozdravi najmilije. - Najviše bih da pozdravim moju sestru Danijelu, koju volim najviše na svetu, moje roditelje i baku Dušanku, koja inače ne čuje – rekao je muzičar, a potom pozdravio i ostale mnogobrojne prijatelje i članove porodice. Ukućani su izrazili želju da im Vajs napokon pusti svoju muziku, što je on sa zadovoljstvom prihvatio. Međutim, njegov disk je uporno preskakao, ali je denser bio veoma uporan. Na kraju je ipak odustao i prokomentarisao: - Ne vredi… nema veze… nije ni bitno. Meni je bitno da sam ja njega našao, verovatno je oštećen. Probaću da ga očistim.


Gazda Marko je potom pročitao pismo u kome zadruga kaže da se malo poigrala s Vajsom, i da su mu namerno podmetnuli izgrebani disk, jer su dugo morali da slušaju njegovo žaljenje za izgubljenim CD-om.

Novi, neoštećeni disk, čekao ga je na tremu

Objavi komentar Blogger

 
Top