0
Ovoga puta nisu svi gosti na imanju u Lisoviću bili dobro raspoloženi


Nadica Ademov, Dragi Domić, Milan Stanković, Milica Todorović, Stefan Petrušić i „Fantastik bend“ bili su specijalni gosti noćas na žurki na farmi. Neki od njih su iskoristili priliku i udarni termin da ispromovišu svoju novu pesmu, a drugima je bilo važno i da razvesele farmere.

 
Interesantno je da je na žurki bila Milica Todorović. Ista ona koja se u prošloj sezoni razočarala kada je bila i kada je zabeleženo da je psovala na imanju i da je govorila da se više nikada neće pojaviti u ovom rijalitiju petkom. „Fantastik bend“ je prema reakcijama farmera bio više nego odličan, a najveseliji su bili Jelena Jovanović, Sara Trajanović, Jelena Golubović, Ivan Marinković, Simonida Ačević i Romana Panić, dok su Katarina Grujić i Boris Stamenković gotovo celo veče razmenjivali nežnosti.

Svi su bili oduševljeni kada su se mikrofona latili Slobodan Đurković i Andrija Aki Marković koji su zaređali popularne narodnjačke hitove.



Najveselili delovi su bili kada su pevali Nadica i Dragi, koji su otpevali i svoju duetsku pesmu „Crno i belo“, a naravno ređali su hitove i svojih koleginica i kolega i ponovo dokazali da su izvrsni interpretatori narodne muzike.



Milan Stanković je otpevao pesmu sa kojom se predstavio na „Radijskom festivalu“ „Od mene se odvikavaj“ i otpevao je još dve pesme od drugih kolega. Moglo se primetiti da je uglavnom izbegavao druženje sa farmerima i delovalo je kao da nestrpljivo čeka da ode.

Objavi komentar Blogger

 
Top