0
Mirijana Jovanović, sada već bivša devojka otkrila nam je jako zanimljive detelje u vezi svog dečka Lazara Jeremića.


Naime u subotu uveče Mirjana je trebala da uđe sa Anđelom Vešticom i da naprave show kakav možemo samo da zamislimo. Međutim zbog oluje nastup je otkazan pa tako ni Mirjana ni Anđela nisu ušle da naprave pometnju među učesnicima.

Mirjana nam je otkrila nekoliko bitnih i zanimljivih detalja. Kako se i činilo Lazaru je Ejmi trebala da bude samo taktika radi boljeg plasmana u reality show-u Hotel Maldivi.

Njih dvoje su već godinu dana u jako ozbiljnoj vezi. Odnosno bili su 8 meseci zajedno pa su odlučili da obnove svoju romansu neposredno pred njegov ulazak u show.

Priznaje da je vrlo harizmatičan,pozitivan i sjajan momak ali bez obzira na taktiku , Mirjana smatra da je prešao granicu dozvoljenog. I dodaje, da neke stvari nije trebao da uradi zbog njegove i njene porodice i da joj sve više teško pada sve ovo i da pokušava da ga razume.

Ne želi više da ga vidi, samo želi da mu dostavi svoje stvari jer je pokvario sve njihove zajedničke planove.
Ona mu je pružala veliku podršku za ulazak, čak ga je dopratila do studija i čitala njegov ugovor. Obećala mu je da če ga čekati ali kako stvari stoje to se izgleda neće desiti.

Objavi komentar Blogger

 
Top