0
Posle velike borbe, Kurtić je u konačnom obračunu bio bolji od Pavla Dejanića.
Posle osam meseci, od 400 takmičara koliko ih je bilo u septembru, sinoć se 12 najboljih kandidata borilo za pobedu u “Pinkovim zvezdama” a nakon napetih pet krugova eliminacija, glasovima publike za prvog pobednika ovog šou programa je izabran Ivan Kurtić!
Kako navode organizatori, pobednika očekuje karijera vredna pažnje dok će finalisti dobiti pesme na poklon od produkcije “Pinka”.



Oni će tokom leta imati turneju sa više desetina nastupa po bivšoj Jugoslaviji na kojima će se i uživo predstaviti publici širom regiona. Dovoljno je reći da je Haris Džinović za Ivana Kurtića koji je izabrao pesmu “Kapi krvi”, rekao da bi mu “Stivi Vonder išao po cigare”.

Posle prvog preseka glasova, šest kandidata se plasiralo u drugi deo emisije i boriće se za pobedu a to su: Ivan Kurtić, Mlađen Tošović, Slobodan Radanović, Miloš Radovanović, Pavle Dejanić i Zenaida Đukić!

Kreće drugi krug finala, Mlađen Tošović peva pesmu “Od ljubavi do mržnje”, Zenaida Đukić “Robinju”, a Slobodan Radanović “Čerge”. Pavle Dejanić je otpevao hit Ace Lukasa “Pesma od bola”, Miloš Radovanović “Uzmite dušu” a Ivan Kurtić “Da li znaš da te volim”.

Drugi presek glasova: Ostala su četvorica najboljih a to su: Ivan Kurtić, Miloš Radovanović, Slobodan Radanović i Pavle Dejanić.

Treći presek glasova: Trojica mladića koji se nadmeću za zvanje prve “Pinkove zvezde” su Slobodan Radanović, Ivan Kurtić i Pavle Dejanić.

Četvrti krug dokazuje ono što su već svi znali, a to je da su sva trojica fantastični pevači. U konačnom obračunu za pobedu nalaze se Pavle Dejanić i Ivan Kurtić!

Fenomenalni Ivan Kurtić je pobednik "Pinkovih zvezda"!

Objavi komentar Blogger

 
Top