0

U prvoj emisiji talent šou programa “Pinkove zvezde” publici se predstavilo 20 kandidata, neki su bili fenomenalni, drugi su zalutali na binu, ali svi su se trudili, i žiri koji čine Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Bora Đorđević, i Marina Tucaković, na kraju je odabrao 10 takmičara koji su se plasirali u sledeći krug.


Svaki učesnik je imao pravo da izvede po jednu narodnu i zabavnu pesmu, i ko je za obe numere dobio bar tri od maksimalnih pet, pozitivnih glasova, dobija šansu da prođe dalje. Ukoliko kandidat nakon prve kompozicije ne dobije bar tri pozitivna glasa, automatski je eliminisan i nema priliku da otpeva i drugu numeru.  

Takmičar sa maksimalnih 10 pozitivnih glasova ide direktno u sledeću rundu, dok ostali koji su preživeli prvi deo emisije, svoju šansu za prolaz traže u baražu.


U drugi krug su se plasirali Aleksa Rabrenović, Slobodan Orbović, Tatjana Cvetković, Aleksa Kostić, Miloš Škrkić, Sara Reljić, Stefan Šestović, Nevena Stojanović, Mladen Jezdić (pobednik baraža), i Sonja Šćepanović.


Led je probio Aleksa Rabrenović (25) koji je pevao numere “Luda ženo” Milana Stankovića i “Branim” Saše Kovačevića i prošao u sledeći krug sa svim pozitivnim glasovima žirija.

Zatim je nastupila Dragica Bojanić (20) sa Cecinim hitom “Beograd” i odmah je eliminisana.

Treći takmičar je bio Miloš Škrkić (27) koji je izveo numere “U tebe sam zaljubljen” Rođe Raičevića i “Oči jedne žene” Tozovca i sa maksimalnim brojem poena se plasirao dalje.

ledeći je pevao Aleksandar Malićević (15) koji se predstavio sa kompozicijom “Dođeš mi u san” Peđe Medenice ali se žiriju nije svideo i završio je sa nulom.

Peti je bio Mladen Jezdić (17) sa numerama “Žal” Šabana Šaulića i “Zauvek tvoj” koju izvodi “Tropiko benda” i domogao se drugog dela emisije i baraža.

Slobodan Orbović (22) iz Prokuplja je hrabro izveo Harisovu pesmu “Rano za tugu” a zatim i “Sve još miriše na nju” benda “Parni valjak”, oduševio publiku, podigao čak i Boru Đorđevića i Harisa Džinovića na noge, i prošao dalje.

Tatjana Cvetković (30) je odabrala pesme “A tebe nema” Zorice Brunclik i “Čuvam te” Aleksandre Radović, i prodornim glasom razgalila sve prisutne, i zasluženo se plasirala u narednu rundu.

Nišlija Predrag Stojković (28) je nastupio sa numerama “Od ljubavi do mržnje” Džeja Ramadanovskog i “Tajno moja” Tošeta Proeskog i nije zadovoljio žiri.

Amela Osmanović (24) iz Srebrenika je izvela pesmu “Poslednje veče” Dragane Mirković ali nije uspela da prođe dalje.

Danilo Sekulić (23) iz Podgorice je otpevao numere “Hoću da ostarim s tobom” Saše Matića i “Sve moje zore”, hit “Tropico benda” i izborio baraž.

Jovana Milovanović (17) je pokušala sa pesmom “Moja zakletvo” Zorice Brunclik, ali nije uspela.
Đorđe Kočić (16) se oprobao sa numerama “Kako si majko, kako si oče” Šabana Šaulića i “Leđa o leđa” Željka Joksimovića, ali nije uspeo.

Alma Zahirović (25) iz Sarajeva je odabrala pesme “Ali pamtim još” Hanke Paldum i “Zagrli” Goce Tržan, uspela da pobedi tremu, i da prođe u baraž.

Aleksa Kostić (21) iz Vlasotinca je izveo Luisovu pesmu “Mećava” i legendarnu “Odiseju” Lea Martina i to sjajno, i direktno se plasirao u sledeću rundu.

Beograđanka Nevena Stojanović (28) bila odlična i nakon numera “Zabranjeni grad” Cece Ražnatović i “Čarobno jutro” Nine Badrić i lagano, uz pohvale žirija, otišla u drugi krug.

Aleksandar Lazić (31) je izveo “Neznanku” Radeta Markovića i nije prošao dalje.
Stefan Šestović (18) iz Podgorice je sa pesmama “Pogledi u tami” Sergeja Ćetkovića i “Med i slatko grožđe” Nikole Rokvića, uspeo da se plasira u sledeću rundu.

Tuzlanka Silvana Mekić (27) je pokušala sa Cecinom “Maskaradom” ali je dobila samo jedan pozitivni glas, i eliminisana je.

Sonja Šćepanović (17) iz Požarevca je krenula na sve ili ništa sa teškom pesmom “Mito Bekrijo” Vasilije Radojčić i herojski je izvela, nakon čega je otpevala numeru “Da te volim” Aleksandre Kovač i ostavila fenomenalan utisak, i prošetala se u sledeći krug.

Poslednja je nastupila Beograđanka Sara Reljić (18) je odabrala “Manastirska vrata” Mire Škorić i “U nedelju” Marije Šerifović i izborila plasman dalje.



Objavi komentar Blogger

 
Top