0
Od njih 12 neko večeras neće se veseliti na žurki na imanju u Lisoviću. Ko će to biti saznaćemo u narednih nekoliko sati. Katarina Grujić, Jelena Golubović, Marko Vukotić, Slobodan Đurković, Romana Panić, Ivan Marinković, Marijana Leontijević, Zorica Marković, Edin Škorić, Jelena Jovanović i Ekrem Jevrić su još u igri za pobedu.


Pre izbacivanja Ognjen Amidžić je posetio Lisović i obavestio sve da Vesna Rivas od večeras napušta imanje jer je ona kao putnik namernik samo određeno vreme trebalo da provede na farmi. Odlasku ove farmerke najviše su se obradovale Jelena Golubović i Jelena Jovanović.


Inače, gosti u studiju kod Aleksandre Jeftanović su Boris Stamenković, Šeki Turković i Sara Trajanović. Sara je otkrila da se čula sa Akijem Markovićem i da su se dogovorili da će se videti i da će popričati.





Kasnije je Slobodan Đurković priznao u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem da mu je ovo jako naporna nedelja jer je jako malo ljudi ostalo. Što se tiče farmera koji su ispali, Slobi najviše nedostaje Džidža.





U studiju Sara Trajanović je prokomentarisala da misli da je Ivan Marinković večeras u opasnoj zoni i da je moguće da on ispadne, a da u igri za ispadanje nisu Zorica Marković, Romana Panić, Katarina Grujić, Slobodan Đurković, Jelena Golubović i Ekrem Jevrić, dok su ostali u opasnosti.





U razgovoru sa Ognjenom, Ekrem je rekao da on vidi da od ljubavi između Jelene Jovanović i Edina Škorića nema ništa napolju i da će se oni razići čim napuste imanje.





Ognjen Amidžić je proglasio ko večeras prvi napušta imanje, a to je pevačica Zorica Marković. Ona je dobila 1,83 posto glasova.





U studiju su Vesna Rivas, Sara Trajanović i Boris Stamenković komentarisali vezu Jelene Jovanović i Edina. Sara misli da je u toj vezi više Edin, nego Jelena, dok Vesna misli da su njih dvoje u vezu ušli zbog taktike. Vesna je navela da u kući niko ne veruje u iskrenost njihove ljubavi.








Ivan je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem ponovio svoje emocije koje oseća prema Sari Trajanović. Dok je on patio, Sara se za to vreme u studiju smejala, a potom je rekla da između Ivana i nje ne može biti ništa više od prijateljstva.








Ognjen Amidžić je proglasio i drugog polufinalistu koji napušta imanje, a to je Marijana Leontijević.



Zorica Marković je u studiju nakon izbacivanja rekla da je Jelena Golubović sve dobro osmislila i da nije ona nikakva žrtva već je došla spremna na farmu. Za Edina Škorića i Jelenu Jovanović kaže da su foliranti i da od te veze nema ništa, a optužila je i da je Ivan Marinković folirant i da kod njega nema emocija i da on vidi samo 50.000 evra.

Objavi komentar Blogger

 
Top