5



Svaki farmer dobio je da komentariše drugog farmera, nasumice izabranog, i da se izjasni po pitanju toga zašto misli da bi upravo ta osoba trebalo da pobedi.

Boris Stamenković dobio je da komentariše svoju bivšu devojku Marijanu, te je tokom svog izjašnjavanja zamuckivao, a verovatno nije smeo previše da je hvali zbog svoje aktuelne i ljubomorne devojke Katarine Grujić. Sve se svelo na to da je Boris Marijanu nazvao vrednom!

Marijana Leontijević kazala je da Suzana Perović treba da pobedi zato što je vredna i lepa! "Suzana je jedna od najlepših žena na našoj estradi", rekla je manekenka, a Ekrem ju je, na iznenađenje svih, prekinuo i rekao "Nemoj da preteruješ".

Žare Berber je kazao da treba da pobedi Ivan Marinković, jer ima zanimljiv smisao za humor, iskren je, a i treba mu skinuti kapu jer ima živaca za Jelenu Golubović koju niko ne može da smisli. Rediteljkin favorit je Marko Vukotić, jer je vredan, inteligentan i zabavan, a Ivan Marinković iznenadio je izjavom da treba da pobedi Ekrem Jevrić. "Mislio sam da je dosadan dok ga nisam upoznao! Ovo mu je treći šou, on je bukvalno izmislio reč šoumen", kazao je Ivan.

Simonida je za Borisa navela da je vredan i vaspitan. "Treba da pobedi neko ko nosi beli mantil", rekla je ona za budućeg stomatologa. Jelena Jovanović branila je Vajsa, te kazala da je on donar čovek.

Edin Škorić je za komentarisanje dobio svoju devojku Jelenu, te nije štedeo reči. Lepa, mlda, poštena, glavni su kvaliteti koje je Edin naveo kod Jelene Jovanović.

Sara Trajanović je rekla da je Jelena Golubović "pun pogodak za ovaj šou". "To što nas nervira, to je naš problem, ali Farma ne bi bila to što jeste bez nje", kazala je Sara za rediteljku. Edina Škorića za komentarisanje dobila je Zorica Marković, pa je za bivšeg odbojkaša ona kazala da treba d apobedi jer je dobar taktičar. "Ja sam to uvek govorila u intervjuima, pa neću ni sad da lažem", kazala je folkerka, ali je Edina ipak i pohvalila kazavši da nikada nije bio vulgaran.

Objavi komentar Blogger

  1. Pozdrav svima! Sretna sam što mogu podijeliti moje divno iskustvo o DR ODION-u. On je moćan vračar čarolije iz zapadne Afrike. Pomogao mi je da prebacim ljubavnu čaroliju koja mi je vratila ljubavnika za 48 sati, baš kao što je i obećao da je čovjek njegovih riječi i ja toliko vjerujem u njega i usmjerio sam mnoge svoje prijatelje prema njemu i oni uvijek dobivaju dobar rezultat koji traže ako vam treba njegova pomoć kontaktirajte ovog moćnog kalužera za čaroliju zvanog DR ODION kontaktirajte ga putem svoje e-pošte (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921.

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim obavijestiti svijet o DR ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. DR ODION je koristio svoju moćnu čaroliju da mi vrati osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primam ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati do znanja o DR ODION-u, jer on je Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? vaš partner je raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? ili trebate bilo kakvu pomoć, obratite se danas DR ODION-u, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći baš kao i meni. DR ODION. Kontaktirajte ga odmah putem e-maila: (drodion60@yandex.com) ili nazovite / Whattsapp njegov broj mobitela +2349060503921 kontaktirajte ga odmah i vaši problemi će biti zauvijek riješeni. Hvala vam još jednom DR ODION na vašem izvrsnom radu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sreća je sve što sada vidim. Nikad nisam mislio da smo ja i moj dečko ponovno ujedinjeni. Nakon što sam bio u vezi s njim 5 godina, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno, želio sam ga toliko se vratio zbog ljubavi koju imam prema njemu, preklinjao sam ga sa svime, obećao sam mu, ali on je to odbio, objasnio sam svoj problem nekome na mreži i ona mi je predložila da se radije obratim kotaču za čaroliju koji bi mi mogao pomoći čarolija da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača s čarolijom i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu prije 3 dana kad je bacio čarolija i iznenađujuće 3. dan, bilo je oko 16:00, moj bivši me zvao, bio sam toliko iznenađen, odgovorio sam na poziv i sve što je rekao je bilo tako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da se vratim kod njega on me toliko voli, bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, tako smo započeli živjeti zajedno opet sretno od tada, obećao sam da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi tako što ću je uputiti u jedinog pravog i snažnog kaluđera čarolije koji mi je pomogao oko mog problema i koji razlikuje se od svih lažnih vani, svih koji trebaju pomoć čarobnjaka, njegovu e-poštu: (drodion60@yandex.com) ili WhatsAPP njegov broj mobitela +2349060503921

    OdgovoriIzbriši
  4. Imate li nesporazuma s ljubavnikom što je dovelo do raskida i pokušali ste se pomiriti s njim ili ona, ali on / ona vam ne daje pozitivan odgovor i smatrate da nešto ne ide u vašoj vezi i treba vam brzo rješenje , obratite se dr. Ajayi danas i pobrinite se da se vaš ljubavni život vrati najbolje s bivšim, dr. Ajayi mi je pomogao da vratim mir u svoj dom jer me je suprug napustio 9 mjeseci i živio s drugom ženom i nikad nisam htio vratite se kući, ali uz pomoć vračara dr. Ajayi vratio se kući nakon 3 dana nakon što je dr Ajayi izvršio snažnu obnavljanu čaroliju. Ako vam je potrebno brzo rješenje u vašoj vezi ili braku uz pomoć čarobnjaka, obratite se dr. Ajayi sada na e-mail: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp: +2347084887094

    On također može izvesti sljedeću čaroliju u nastavku
    1. Čarolija lutrije
    2 Sretna čarolija
    3. Spell to win slučaj na sudu
    4. trudnoća čarolija
    itd ..

    OdgovoriIzbriši
  5. uspio sam dobiti svog muža uz pomoć pravopisnog liječnika zvanog dr. Ajayi kad sam otkrio da ga je očarala druga žena, bio sam vrlo sretan što sam stupio u kontakt s vračarom pravopisa jer je on razlog što sam uspio osvojiti svog muža natrag i sada živimo u miru. kontaktirajte dr. Ajayija za sve vaše čarolijske radove. Pomogao mi je da se vratim zauzmu, vjerujem da će vam pomoći u onome što vas muči. E-adresa: drajayi1990@gmail.com ili whatsapp: +2347084887094.

    OdgovoriIzbriši

 
Top