0

Pevačica Jelena Jovanović je nakon svih peripetija oko boravka njenog dečka Edina Škorića i misice Marijane Leontijević u hotelu rešila da želi da sa njom popriča i reši sve nesuglasice koje njih dve imaju.

- Od mene su ovde napravili vešticu. Ja sam samo rekla da me je u trenutku zabolelo kad sam razmišljala da se neko koga volim kupa sa nekim drugim. Svi smo ljudi ovde od krvi i mesa, pa normalno je budem malo ljubomorna, ali ne na tebe - počela je priču Jelena.
- Ja sam ispala budala jer sam svima pričala da Edin nikad ne bi ušao u đakuzi sa nekom drugom, a vi dolazite i hvalite se da ste bili zajedno u kadi. Pa ko se ne bi iznervirao, koga ne bi zabolelo? - upitala je pevačica, pa zatim nastavila.
- Ja znam da si ti bila korektna i da se tebi on se ne sviđa. Ko god me je pitao, ja sam rekla da nisam ljubomorna na tebe. Prirodno je da se osećam izdano i malo ljubomorno. Da se razumemo - nisam na tebe ljubomorna, jer nema razloga. Ja ne znam da li mogu da pređem preko svega jer ne želim više da budem povređena. Samo mi to još treba u životu - rekla je Jelena

Marijana je želela da se nadoveže na njenu priču, ali joj Jelena nije dozvolila.
- Nadam se da si shvatila da je trebalo drugačije da se ponašaš - zaključila je Jelena.

Objavi komentar Blogger

 
Top