1

Večeras su farmeri imali igru suđenja.
Prvo suđenje je bilo da je Simonida tužila Vajsa kako joj on ne veruje da je paranoičan, a sudija je bio Ivan. Nakon toga je trebalo da usledi novo suđenje u kome Jelena Jovanović tuži Edina Škorića zato što se kupao u đakuziju i spavao u istom krevetu sa Marijanom Leontijević.
Sudija ovog suđenja je trebala biti Romana.
Nakon što je pročitano pismo i Edin i Jelena su odlučili da se neće igrati. Tu je suđenje prekinuto.
Nakon toga je Jelena otišla sa Katarinom u kupatilo i tu su komentarisale o Edinovom boravku u hotelu sa Marijanom.
Nedugo zatim stiglo je pismo zadruge u kome su prvo Jelena Jovanović i Katarina Grujić kažnjene nedeljnim honorarom zbog zajedničkog boravka u kupatilu , a zatim je proglašena PAKLENA NEDELJA.

U PETAK NEMA ŽURKE - biće Vaša pitanja !!!


Farmeri su dobili zadatak da očiste celu kuću do jutra.
Većina farmera je prihvatila odluku zadruge da očiste kuću , dok je nekoliko njih odlučilo da ne učestvuje u čišćenju .
Između ostalh to su : Marko, Ekrem, Ivan, Šeki, Jelena G. , Zorica, Romana i Suzana koja je ipak posle prihvatila da nešto radi, kao i Žare koji je "neutralan".
A onda su počela da pristižu pisma zadruge:
- Marko je dobio asistenta SARU koja je bila malo glasnija i govorila farmerima kako treba da se radi i ove nedelje je kao asistent oslobođena GLASANJA i zaštićena je .

 FARMERI,
Gazda nije pokazao da može da organizuje poslove na farmi kao što nije uspeo ni da obezbedi funkcionisanje imanja.
Zbog navedenog smo doneli odluku da jednog od farmera postavimo za pomoćnika gazde kako bismo bili sigurni da će imanje funkcionisati.
Sara je od ovog trenutka Markov pomoćnik I zadužena je za organizovanje poslova na imanju tokom trajanja paklene nedelje.
Sara, kao pomoćnik gazde, ima imunitet za ovu nedelju I za nju se neće glasati.
ZADRUGA


- Nakon toga stiglo je pismo upozorenja zadruge za sve farmere koji neće da rade da su u ugovoru potpisali da moraju ispuniti sve uslove zadruge.
Bez obzira na sve dio farmera je ljut a najviše Zorica koja je u kupatilu zajedno sa Romanom rekla da je Jelena Jovanović "romska droljica" i Klošarka Romkinja.

NAZVATI NEKOGA ROMKINJA NIJE UVREDA - uvreda je nazvati nekoga ciganom.

Očekuje se naravno kazna za Zoricu i Romanu.
Jelena golubović je dobila zadatak da sa Vajsom očisti tepih , ali je odbila zadatak.
I naravno stiglo je pismo : Zorica Marković i Romana Panić su kažnjene nedeljnim honorarom zbog zajedničkog boravka u kupatilu.
Jelena Golubović je ponovo dobila zadatak da istrese tepihe , ali ona je opet odbila zadatak jer je "alergična na prašinu". Traži od zadruge da joj pošalju masku i lekove !
Očekujemo odgovor zadruge ...


Objavi komentar Blogger

 
Top