0



Današnji dan bio je izuzetno dramatičan za farmere. Oni nisu ni sanjali da će danas jedan od njih napustiti imanje, a odlukom Zadruge izbor je pao na Lepog Miću.

Gazda Proka došao je danas na imanje kako bi farmerima saopštio nemile vesti. Iako je zapovedio da se svi farmeri odmah skupe u trpezariju, trebalo je poprilično vremena da se oni organizuju i zasednu. A potom je usledio šok.

U pismu Zadruge stajalo je da je Lepi Mića zbog "govora mržnje, nedoličnog ponašanja, rečnika koji nije primeren televiziji" kažnjen najstrožijom kaznom, a to je diskvalifikacija.

Farmeri,

U toku prethodne noći na imanju je došlo do svadje u kojoj je su upotrebljene zabranjene reči , uvrede I psovke.
Kao što i sami znate na farmi je govor mržnje strogo zabranjen, a jedan od takmičara je upotrebio rečnik koji nije primeren televiziji vredjajući I izgovarajući najgore psovke I uvrede.
Kako se noćas jedan od farmera služio govorom mržnje kakav ne možemo da tolerišemo, doneli smo odluku da bude najstrožije kažnjen.
ZBOG GOVORA MRŽNJE, ZBOG NEDOLIČNOG PONAŠANJA, ZBOG REČNIKA KOJI NIJE PRIMEREN TELEVIZIJI DONELI SMO ODLUKU DA MIĆA MORA BITI KAŽNJEN DISKVALIFIKACIJOM.
MIĆO, ZBOG SVEGA NAVEDENOG MORAŠ ODMAH NAPUSTITI IMANJE.

Zadruga




On je imao par minuta vremena da se spremi i napusti imanje. Nije mu lako palo, te je opet izrekao par psovki, i dodao "da je izgleda u redu kad se nekom psuje dete", pa takve farmere ne kažnjavaju.

Da podsetimo, Lepi Mića je u sinoćnoj svađi sa Jelenom Golubović rekao "kako te nije sramota, j***š se sa Turcima", pa se pretpostavlja da je ova njegova rečenica poslužila kao razlog za diskvalifikaciju.

Objavi komentar Blogger

 
Top