0



Sada je i zvanično: Ekrem Jevrić je šampion u otkrivanju tajnih zadataka! On je za tu svoju "umešnost" dobio i diplomu od Zadruge, jer do sada nije uspeo niti jednom da sakrije da je na tajnom zadatku.

Danas je Zadruga saopštila koji farmeri su uspešno obavili svoje tajne zadatke. Naravno, uspešni su bili Boris i Žare koji su uklonili vrata sa muškog wc-a, a oni su bili toliko prilježni da su ukrali vrata i sa ženskog wc-a, iako se to od njih zahtevalo, pa napravili pometnju među damama na imanju.

Takođe, bilo je jasno i da Ekrem Jevrić svoj tajni zadatak nije ispunio. Naime, njegov tajni zadatak bio je da Lepog Miću, sada već bivšeg farmera, nauči da psuje na engleskom jeziku. On ne da to nije učinio, već se u svom tajnom zadatku i razotkrio. Zadruga je konstatovala da je Ekrem jedini farmer tokom svih sezona rijalitija koji nikada nije uspeo niti da izvrši niti da sakrije svoj tajni zadatak. Stoga, dobio je diplomu kojim mu se i zvanično potvrđuje titula šampiona u otkrivanju sopstvenih tajnih zadataka.

Objavi komentar Blogger

 
Top